Mainokset

Katkaravuilla kruunattu lohi-riisilaatikko

Mainokset

Katkaravuilla kruunattu lohi-riisilaatikko
 
Aineosat
  • 2 rkl sitruunan mehua
  • 1 rkl soijaa
  • keitettyä riisiä
  • 1 dl (ruoka)kermaa
  • öljyä vuoan voiteluun
  • ruodotonta ja nahatonta lohifileetä
  • 1 ,5 rkl rouhittua roseepippuria
  • 1 sitruunan hienoksi raastettu kuori
  • 1 pussi (n. 180 g) pakastekatkarapuja
  • 1 tl suolaa
  • silputtua tilliä
  • 1 prk (200 g) ranskankermaa
Ohjeet
  1. Sulata katkaravut. Valuta ne siivilässä ja painele lusikalla nestettä pois. Suikaloi lohi ja siirrä se kulhoon. Sekoita lohisuikaleisiin suola, soija, roseepippuri, tilli, sitruunankuori ja -mehu, katkaravut, ranskankerma ja kerma. Kääntele keitetty riisi lohi-katkarapuseokseen. Voitele uunivuoka ja levitä siihen lohi-riisiseos. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pinta saa kauniin värin. Anna vetäytyä hetki ja tarjoa vihersalaatin kanssa.

Kuva galleriasta

suklaakeksit

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit