Mainokset

Katso kenguru loikkaa… resepti

Mainokset

Ainekset
2 kengurun filettä
mustapippuria, suolaa
Voita paistamiseen
1 dl ruokakermaa
Ohjeet
Fileet ovat pakastettuja, olivat aika messevän kokoisia, riittää kyllä
3-4 ruokailijalle.
Sulata fileet. Mausta suolalla ja pippurilla, ei tarvi muita mausteita.
Paista voissa keskilämmöllä jotta ehtivät kypsyä, muttei palaa. (n. 5
min.) Kun liha alkaa tuntua napakoituvan, ovat valmiita. Lihan täytyy
jäädä keskeltä punaiseksi. Ota lihat pois pannulta. Lisää pannulle
ruokakermaa tms. Lisää tarvittaessa mausteita. Kiehauta, pidä kuumana.
Leikkaa fileet siivuiksi. Kaada kastike päälle.
lisänä sopii joku mustaherukkahyytelö tms. kirpeä, salaatti ja hyvät
perunat. Juu ja tietenkin hyvä punaviini.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

katkarapusalaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit