Mainokset

Kedgeree

Mainokset

Kedgeree
 
Aineosat
  • 1 - 2 kpl mietoa sipulia
  • vettä
  • (200 g) pakasteherneitä
  • 1 kpl valkosipulinkynsi
  • 1 pussi (100-200 g) katkarapuja
  • öljyä
  • korianteria
  • vettä, suolaa
  • keitettyä munaa
  • pakastekalaa, esim. punakampelaa, seitiä
  • suolaa
  • sitruunaa
  • basmatiriisiä
  • persiljaa tai tuoretta korianteria
  • sitruunapippuria
Ohjeet
  1. Keitä basmatiriisi pakkauksen ohjeen mukaan neljälle. Sekoita riisiin kypsänä herneet. Nosta seos keoksi vadille ja pidä kuumana.Sulata pakastekala puolisulaksi ja jaa neljään. Kuumenna puolet öljystä paistinpannussa keskilämmöllä. Lisää siihen kuorittu, suikaloitu valkosipuli. Ruskista ja kypsennä kalapalat molemmin puolin. Mausta pippurilla ja suolalla ja peitä sitruunaviipaleilla. Lisää pannuun vesi. Peitä pannu kannella ja hauduta 5 minuuttia. Nosta kalapalat riisikeon juureen ja pidä lämpimänä. Kaada paistoliemi riisin päälle.Keitä ja jäähdytä munat.Lisää paistinpannuun öljyä ja ruskista siinä sipulirenkaat keskilämmöllä. Nosta ne kalapalojen päälle.Mausta ruoka korianterilla ja koristele munanpuolikkailla, katkaravuilla ja persiljalla.

Kuva galleriasta

paprika

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit