Mainokset

Keftavartaat

Mainokset

Keftavartaat
 
Aineosat
  • 1 sipuli
  • 1 paketti (400 g) jauhelihaa
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 valkosipulinkynsi
  • öljyä
  • 2 rkl korppujauhoja
  • raastettua tuoretta inkivääriä
  • 1 tl suolaa
  • 1 ,5 tl garam masala -mausteseosta
  • 1 kananmuna
  • 4 rkl ruokakermaa
Ohjeet
  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä raastetun inkiväärin ja mausteseoksen kanssa. Anna seoksen hieman jäähtyä. Sekoita kulhossa kaikki mureketaikinan ainekset. Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä tasakokoisia paksuja tankoja. Paista kepakot öljyssä ruskeiksi. Työnnä puutikut kepakkoihin kypsentämisen jälkeen. Voit myös kypsentää kepakkoja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi pitaleipien ja lisäkkeiden kanssa.

Kuva galleriasta

kalalautanen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit