Mainokset

Keikaus Tätien torttu raparperista resepti

Mainokset

Keikaus Tätien torttu raparperista resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 50 min
  3. Tätien torttu raparperista
  4. 8 annosta
  5. 1,2 kg raparperia
  6. 3 dl sokeria
  7. 1½ rkl perunajauhoja
  8. 50 g voita
  9. 400 g murotaikinaa (pakaste)
  10. 1½ dl mantelijauhetta
  11. Kastike
  12. 200 g kermaviiliä
  13. 2 rkl fariinisokeria
  14. 2 tl vaniljasokeria
  15. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Voitele tasapohjainen, Ø 30 cm:n
  16. kakkuvuoka. Kuori ja pilko raparperit ja kaada ne vuokaan. Ripottele
  17. sokeri, perunajauhot ja pieniksi kuutioiksi leikattu voi päälle ja
  18. sekoita hyvin.
  19. Sekoita mantelijauhe sulaneen taikinan joukkoon. Kauli tai taputtele
  20. taikina raparperipalat peittäväksi levyksi ja siirrä se palojen päälle
  21. vuokaan.
  22. Paista 4050 minuuttia. Anna tätien tortun levätä 30 minuuttia ennen
  23. tarjoiluvadille kumoamista.
  24. Mausta kermaviili sokereilla ja tarjoa se lämpimän tätien
  25. raparperitortun kastikkeena.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pihvi_sipulirenkaat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit