Mainokset

Keikauskakku Ananaskupit ja kookossorbetti resepti

Mainokset

Keikauskakku Ananaskupit ja kookossorbetti resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t
  2. Passiivinen 1 t
  3. Ananaskupit ja kookossorbetti
  4. 6 annosta
  5. Sorbetti
  6. 2½ dl vettä
  7. 1¾ dl sokeria
  8. 4 dl kookosmaitoa
  9. 1 kpl limettiä (mehuna)
  10. Taikina
  11. 100 g voita
  12. 2 dl vehnäjauhoja
  13. 3 rkl sokeria
  14. ⅙ tl suolaa
  15. 2 rkl vettä (kylmää)
  16. Täyte
  17. 1 kpl tuoretta ananasta
  18. 100 g voita
  19. 1½ dl fariinisokeria
  20. Keitä sorbettiin vettä ja sokeria noin 2 minuuttia ja jäähdytä seos.
  21. Lisää joukkoon kookosmaito ja limettimehu. Käynnistä jäätelökone ja
  22. kaada seos kulhoon. Anna koneen käydä, kunnes sorbetti on hileistä.
  23. Säilytä pakastimessa tarjoiluun asti.
  24. Sekoita huoneenlämpöiseen voihin vehnäjauhot, sokeri ja suola. Sekoita
  25. joukkoon vesi. Nosta taikina viileään noin puoleksi tunniksi.
  26. Kuori ananas, poista kova keskiosa ja leikkaa paloiksi. Voitele 6
  27. pientä uunivuokaa ja jaa vuokien pohjalle kerroksittain ananaspalat,
  28. juustohöylällä leikattuja voilastuja ja sokeria. Jaa taikina 6 osaan ja
  29. taputtele ananaksien päälle taikinakanneksi. Paista 200 asteessa
  30. uunissa noin 25 minuuttia.
  31. Anna ananaskuppien jäähtyä hetki ennen kumoamista. Tarjoa ananaskupit
  32. kookossorbetin kanssa.

Kuva galleriasta

kana_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit