Mainokset

Keitetty hapankaali

Mainokset

Keitetty hapankaali
 
Aineosat
  • 1 - 2 rkl sokeria
  • 500 - 750 g hapankaalia
  • 2 kpl sipulia silputtuna
  • 2 - 5 kpl (murskattua katajanmarjaa)
  • öljyä
  • 1 kpl laakerinlehti
  • valkoviiniä tai omenamehua - tai näiden seosta
  • suolaa
Ohjeet
  1. Kaada hapankaali kattilaan ja lisää vesi, viini tai mehu sekä mausteet. Keitä kaalia miedolla lämmöllä kunnes se on pehmeää, noin 20 minuuttia. Valuta kaali liemestään. Kuori ja silppua sipulit ja hauduta ne pehmeiksi paistinpannussa öljyssä. Lisää hapankaali ja sekoita kunnes kaali kuumenee. Jos seos tuntuu kuivalle, lisää hiukan keitinlientä. Tarjoa hapankaali paistettujen tai keitettyjen makkaroiden tai sianpaistin lisänä. Perunasosettakin voit tarjota samalla aterialla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

vesimeloni

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit