Mainokset

Keitinpiiraat resepti

Mainokset

Keitinpiiraat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Keitinpiiraat
  4. 20 kpl
  5. Kuoritaikina
  6. 2 dl vettä
  7. 1 tl suolaa
  8. 4 dl ruisjauhoja
  9. 1 dl vehnäjauhoja
  10. Täyte
  11. 5 dl vettä
  12. 3 dl täysjyväriisiä
  13. 1 tl suolaa
  14. 50 g voita
  15. Valmista ensin täyte. Pane kattilaan vesi ja riisi. Kuumenna
  16. kiehuvaksi. Kun vesi kiehuu, pienennä lämpötila ykköselle ja hauduta
  17. kypsäksi. Mausta suolalla ja voilla.
  18. Sekoita vesi, suola ja jauhot tasaiseksi taikinaksi.
  19. Ripottele leivinpöydälle jauhoja. Vaivaa taikina pöydällä kiinteäksi.
  20. Pyörittele tangoiksi ja leikkaa ne palasiksi.
  21. Pyöritä palat palloiksi ja muotoile litteiksi kakkaroiksi.
  22. Ajele kakkarat pulikalla ohuiksi ja pyöreiksi karjalanpiirakoiden
  23. tapaan. Peitä valmiit kuoret liinalla tai kelmulla, etteivät ne kuivu.
  24. Täytä piiraat riisitäytteellä vain kuoren toiselle puolelle. Käännä
  25. kuori kaksinkerroin ja paina lujasti kiinni.
  26. Paista keitinpiiraat paistinpannussa voissa tai öljyssä
  27. kullanruskeiksi.
  28. Tarjoa esimerkiksi munavoin kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paistetut_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit