Mainokset

Keitto Lihakeitto resepti

Mainokset

Keitto Lihakeitto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Lihakeitto
  4. 8 annosta
  5. 1½ kg naudan lapaa tai etuselkää
  6. 20 dl vettä
  7. 1 tl maustepippuria (kokonaisina)
  8. 1 tl valkopippuria (kokonaisina)
  9. 2 kpl laakerinlehteä
  10. 1 rkl suolaa
  11. 2 kpl sipulia
  12. 4 kpl porkkanaa
  13. 200 g juuriselleriä
  14. 1 kg perunaa
  15. 3 rkl persiljaa (hienonnettuna)
  16. Mittaa vesi kattilaan ja kuumenna. Lisää kattilaan kokonaiset
  17. lihapalat. Anna kiehua muutama minuutti ja kuori vaahto pois. Lisää
  18. mausteet ja suola. Keitä alhaisella lämmöllä, kunnes liha tuntuu
  19. murealta eli noin 1½ tuntia.
  20. Nosta lihapalat pois ja leikkaa ne suupalan kokoisiksi paloiksi. Lisää
  21. paloiteltu liha ja kuoritut, paloitellut juurekset kattilaan. Lisää
  22. tarvittaessa vettä. Keitä, kunnes ainekset ovat kypsiä.
  23. Tarkista lopuksi lihakeiton maku ja lisää tarvittaessa vähän suolaa.
  24. Ripottele pinnalle persilja.
  25. Tarjoa lihakeittoa näkki- tai ruisleivän kera.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit