Mainokset

Keitto Onkikalakeitto resepti

Mainokset

Keitto Onkikalakeitto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Onkikalakeitto
  4. 3 annosta
  5. 300 g ahvenia
  6. ¾ tl suolaa
  7. 8 kpl perunaa
  8. 2 kpl kesäsipulia
  9. 2 kpl valkosipulinkynttä
  10. 1 kpl vihreää paprikaa
  11. 1 kpl kalaliemikuutioita
  12. 2 tl maustepippuria (kokonaisia)
  13. 2 kpl laakerinlehteä
  14. 30 g tuoretta tilliä (silputtuna)
  15. Perkaa vastapyydetyt kalat. Käytä kalat ruotoineen tai fileinä ja
  16. mausta ne suolalla.
  17. Kuori perunat, sipuli ja valkosipulinkynnet. Halkaise pesty paprika ja
  18. poista siemenet. Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet ja paloittele
  19. perunat sekä paprikanpuolikkaat.
  20. Pane ainekset kerroksittain retkikeittimen kattilaan. Kaada vettä
  21. päälle niin, että aineet peittyvät. Kuumenna kiehuvaksi, kuori pinnalle
  22. nouseva vaahto pois ja lisää murennettu liemikuutio, maustepippurit ja
  23. laakerinlehdet. Keitä noin 15 minuuttia. Lisää suolaa tarvittaessa.
  24. Ripottele vihersilppu päälle.
  25. Syö onkikalakeitto heti ruis-juustoleipien kanssa.

Kuva galleriasta

ananaskana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit