Mainokset

Keitto Pehmeä parsakeitto resepti

Mainokset

Keitto Pehmeä parsakeitto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 10 min
  3. Pehmeä parsakeitto
  4. 4 annosta
  5. 1 kg parsaa
  6. 2 kpl salottisipulia
  7. 1 rkl voita
  8. 8 dl vettä
  9. 3 rkl kanafondia
  10. 2 dl ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  11. ¼ tl suolaa
  12. ¼ tl mustapippuria
  13. Huuhtele parsat. Kuori parsojen pintakerros tarvittaessa pois. Leikkaa
  14. tai napsauta puumainen kantaosa pois.
  15. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipuleita rasvassa kattilan
  16. pohjalla muutaman minuutin ajan.
  17. Lisää kattilaan vesi ja kanafondi. Kiehauta ja lisää parsat. Keitä 510
  18. minuuttia. Säästä muutama parsannuppu koristelua varten.
  19. Kaada kanalientä kattilasta talteen. Soseuta esim. sauvasekoittimella.
  20. Ohenna keitto sopivan paksuiseksi kanaliemellä ja ranskankermalla.
  21. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna ja tarjoa parsakeitto.
  22. Lorauta pehmeään parsakeittoon halutessasi tilkka valkoviiniä.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kasvikset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit