Keksit Mariannen kinuskipalat resepti
Mainokset
Keksit Mariannen kinuskipalat resepti
Aineosat
Ohjeet
- 20 min
- Passiivinen 15 min
- Mariannen kinuskipalat
- 100 kpl
- Perustaikina
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 tl ruokasoodaa
- 2 rkl siirappia (vaaleaa)
- 200 g voita
- Suklaataikina
- 2 rkl kaakaojauhetta
- Lisäksi
- 50 g suklaata (rouhittuna, Marianne Crush)
- Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon siirappi ja
- huoneenlämpöinen pehmeä voi. Sekoita taikina käsin nyppien tasaiseksi.
- Voit muotoilla taikinasta käsissä pallon. Käsien lämpö auttaa hiukan
- murenevaista taikinaa pysymään koossa.
- Jaa taikina kahteen osaan. Vaivaa toiseen kaakaojauhe, kunnes se on
- tasaisesti sekoittunut taikinaan.
- Jaa molemmat taikinat 4:n osaan ja pyöritä tai puristele käsissäsi
- jokainen osa tangoksi. Nosta tangot leivinpaperoiduille pelleille ja
- taputtele ohuiksi levyiksi. Vedä halutessasi pintaan haarukalla
- uurteita.
- Paista tankoja 175-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
- Ripottele pintaan paistamisen loppuvaiheessa Mariannerouhetta. Jatka
- paistamista vielä muutama minuutti.
- Leikkaa Mariannen kinuskitangot vinottain viipaleiksi, kun ne ovat
- vielä hiukan lämpimiä.
Samanlaiset reseptit
Hakusanat:
- kondensoitu maito banaani resepti
- mariannen piirakka
- parmesan juustokeksit sikke sumari
- pirkka kinuskipalat
Kuva galleriasta
