Mainokset

Keksit Mariannen kinuskipalat resepti

Mainokset

Keksit Mariannen kinuskipalat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Mariannen kinuskipalat
  4. 100 kpl
  5. Perustaikina
  6. 5 dl vehnäjauhoja
  7. 2 dl sokeria
  8. 2 tl vaniljasokeria
  9. 2 tl ruokasoodaa
  10. 2 rkl siirappia (vaaleaa)
  11. 200 g voita
  12. Suklaataikina
  13. 2 rkl kaakaojauhetta
  14. Lisäksi
  15. 50 g suklaata (rouhittuna, Marianne Crush)
  16. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon siirappi ja
  17. huoneenlämpöinen pehmeä voi. Sekoita taikina käsin nyppien tasaiseksi.
  18. Voit muotoilla taikinasta käsissä pallon. Käsien lämpö auttaa hiukan
  19. murenevaista taikinaa pysymään koossa.
  20. Jaa taikina kahteen osaan. Vaivaa toiseen kaakaojauhe, kunnes se on
  21. tasaisesti sekoittunut taikinaan.
  22. Jaa molemmat taikinat 4:n osaan ja pyöritä tai puristele käsissäsi
  23. jokainen osa tangoksi. Nosta tangot leivinpaperoiduille pelleille ja
  24. taputtele ohuiksi levyiksi. Vedä halutessasi pintaan haarukalla
  25. uurteita.
  26. Paista tankoja 175-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  27. Ripottele pintaan paistamisen loppuvaiheessa Mariannerouhetta. Jatka
  28. paistamista vielä muutama minuutti.
  29. Leikkaa Mariannen kinuskitangot vinottain viipaleiksi, kun ne ovat
  30. vielä hiukan lämpimiä.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lettuja

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit