Mainokset

Keksit Minimarenkimurut resepti

Mainokset

Keksit Minimarenkimurut resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t
  2. Passiivinen 1 pv
  3. Minimarenkimurut
  4. 80 kpl
  5. Marengit
  6. 2 kpl valkuaista
  7. ¼ tl suolaa
  8. 1½ dl sokeria
  9. ¼ tl elintarvikeväriä (punaista)
  10. Keksit
  11. 1¼ dl vehnäjauhoja
  12. ½ dl sokeria
  13. ½ tl leivinjauhetta
  14. 50 g voita
  15. 2 kpl keltuaista
  16. Väliin
  17. 1 dl sitruunatahnaa (lemon curd)
  18. ½ dl tuoretta minttua (silputtuna)
  19. Oikopolku: Käytä kekseihin valmista murotaikinaa.
  20. Kumoa valkuaiset puhtaaseen ja kuivaan kulhoon. Lisää ripaus suolaa.
  21. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää samalla sokeria lusikallinen
  22. kerrallaan. Vatkaa, kunnes vaahto on kiiltävää ja kovaa. Siirrä
  23. marenkivaahto pursotinpussiin. Pursota leivinpaperin päälle
  24. uunipellille euron kolikon kokoisia marenkinappeja.
  25. Kasta cocktailtikku väriaineeseen ja tipauta pieni pisara jokaisen
  26. marengin päälle. Tee tikulla pyöritellen kuvioita marenkeihin.
  27. Paista 140-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Nosta marengit
  28. kuivahtamaan vuorokaudeksi huoneenlämpöön.
  29. Valmista murotaikinakeksit:
  30. Mittaa kuivat aineet kulhoon. Nypi joukkoon voi. Sekoita joukkoon
  31. keltuaiset tai muna. Muotoile taikina kahdeksi pötköksi ja kääri ne
  32. kelmuun. Nosta pakastimeen kovettumaan 10 minuutiksi.
  33. Pyörittele taikinatangot ohuemmiksi niin, että saat kummastakin
  34. pötköstä 40 kpl euron kokoisia lantteja. Paista ne 180 asteessa 810
  35. minuuttia. Anna keksien jäähtyä.
  36. Sekoita lemon curdin joukkoon minttu.
  37. Kokoa minimarenkimurut: sipaise lemon curdia keksipohjalle ja paina
  38. kevyesti marenki päälle.
  39. Marengit ja keksit voit valmistaa muutamia päiviä ennen tarjoamista.
  40. Ne säilyvät huoneenlämmössä kuivassa paikassa.

Kuva galleriasta

jalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit