Mainokset

KeksitJuustokeksit ja liptauer-tahna (Chester-Keksand Liptauer ) resepti

Mainokset

KeksitJuustokeksit ja liptauer-tahna (Chester-Keksand Liptauer ) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 50 min
  3. Juustokeksit ja liptauer-tahna Chester-Keks
  4. 20 kpl
  5. keksit
  6. 150 g voita
  7. 4 dl vehnäjauhoja
  8. 2½ dl mantelijauhetta
  9. 100 g cheddarjuustoa (raastettuna)
  10. 100 g parmesaanijuustoa (raastettuna)
  11. 1 kpl munaa
  12. 1 tl paprikajauhetta
  13. ½ tl suolaa
  14. Liptauer-tahna
  15. 250 g maitorahkaa
  16. 50 g voita
  17. 1 kpl sipulia (silputtuna)
  18. 1 kpl maustekurkkuja (silputtuna)
  19. 75 g ruohosipulia (silputtuna)
  20. 1 rkl kapriksia
  21. 1½ tl paprikajauhetta
  22. 1 tl sinappia
  23. 1 tl suolaa
  24. ½ tl cayennenpippuria
  25. ¼ tl juustokuminaa
  26. ¼ tl valkopippuria
  27. Sekoita kaikki taikinan ainekset tasaiseksi tahnaksi. Muotoile
  28. taikinasta Ø noin 5 cm pötkö, kääri se kelmuun ja nosta jääkaappiin
  29. vähintään puoleksi tunniksi.
  30. Kuumenna uuni 225-asteeseen. Leikkaa taikinapötkö noin ½ cm paksuiksi
  31. kekseiksi ja nosta keksit pellille leivinpaperin päälle. Keksit eivät
  32. leviä paljon uunissa, joten suuria välejä ei tarvitse jättää. Paista
  33. yhtä juustokeksipellillistä kerrallaan noin 10 minuuttia.
  34. Sekoita kaikki liptauer-tahnan ainekset tasaiseksi. Voit surauttaa
  35. Liptauer-tahnan myös monitoimikoneessa, jolloin sipuleita ja
  36. suolakurkkuja ei tarvitse erikseen silputa. Anna tahnan tekeytyä
  37. jääkaapissa puolisen tuntia.
  38. Tarjoile Liptauer-tahnaa juustokeksien kanssa.

Kuva galleriasta

paprika

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit