Mainokset

KeksitMarian mantelipallot ( Palline alla mandorla) resepti

Mainokset

KeksitMarian mantelipallot ( Palline alla mandorla) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Marian mantelipallot
  4. 20 kpl
  5. 200 g mantelijauhetta
  6. 2½ dl sokeria
  7. 1 kpl valkuaista
  8. 1 tl hunajaa
  9. ½ tl sitruunankuoriraastetta
  10. Koristeluun
  11. ½ dl mantelilastuja
  12. 2 rkl sokeria
  13. Sekoita mantelijauheen joukkoon sokeri, valkuainen, hunaja ja
  14. sitruunankuori. Jos taikina ei pysy kasassa ja murtuu, lisää tilkka
  15. sitruunamehua.
  16. Vaivaa taikina palloksi tomusokeroidulla leivinalustalla. Muotoile
  17. tangoksi, leikkaa se 20 osaan ja pyöritä palat palloiksi. Kierittele
  18. pallot mantelilastuissa tai sokerissa ja nosta ne leivinpaperin päälle
  19. uunipellille parin sentin välein.
  20. Paista 175 asteessa 1215 minuuttia. Jäähdytä mantelipalloja ritilällä
  21. ja tuprauta päälle tomusokeria ennen tarjoilua. Nauti Marian
  22. mantelipallot vahvan espresson kera.
  23. Voit lisätä pari tippaa manteliaromia taikinan joukkoon.
  24. Voit myös jauhaa kuoritut mantelit itse. Parhaiten se onnistuu
  25. monitoimikoneella.
  26. Tuorekelmuun käärittynä keksitaikina säilyy jääkaapissa 3 päivää. Ota
  27. huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen jatkokäyttöä.

Kuva galleriasta

lohi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit