Mainokset

KeksitVaniljasarvet ( Vanillekipferl) resepti

Mainokset

KeksitVaniljasarvet ( Vanillekipferl) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t
  2. Passiivinen 1 t
  3. Vaniljasarvet
  4. 50 kpl
  5. 175 g voita
  6. ¾ dl sokeria
  7. 2 kpl keltuaista
  8. ½ tl vaniljasokeria
  9. 125 g mantelijauhetta
  10. 3 dl vehnäjauhoja
  11. Koristeluun
  12. ¾ dl sokeria
  13. 2 tl vanilliinisokeria
  14. Leikkaa huoneenlämpöinen voi pieniksi kuutioiksi. Siirrä voikuutiot
  15. kulhoon, lisää sokeri, keltuaiset ja vaniljasokeri tai vaniljaesanssi.
  16. Sekoita käsin tasaiseksi massaksi.
  17. Lisää mantelijauhe ja jauhot, sekoita käsin tasaiseksi taikinaksi.
  18. Nosta taikina jääkaappiin tunniksi viilentymään.
  19. Ota taikinasta pieniä palasia ja muotoile niistä sarven muotoisia
  20. pikkuleipiä. Nosta vaniljasarvet leivinpaperoidulle uunipellille.
  21. Paista 15 minuuttia 175-asteisen uunin yläosassa.
  22. Sekoita sokeri ja vaniliinisokeri keskenään. Pyöräytä vielä hieman
  23. lämpimät vaniljasarvet sokerissa.
  24. Vaniljasarvet maistuvat kahvin kanssa.

Kuva galleriasta

lohikala

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit