Mainokset

Keltainen juusto-kasviskeitto

Mainokset

Keltainen juusto-kasviskeitto
 
Aineosat
  • 1 pussi (750 g) pakasteperuna-keittokasviksia
  • 1 prk (200 g) paprika-chilisulatejuustoa
  • vettä
  • 2 kasvisliemikuutiota
  • 1 tl currya
  • rouhittua mustapippuria
  • (200 g) pakasteherneitä
Ohjeet
  1. Kuumenna kattilassa vesi ja liemikuutiot. Lisää joukkoon keittokasvikset ja curry. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää joukkoon herneet ja sulatejuusto nokareina ja anna keiton kiehua vielä 5 minuuttia, jotta juusto sulaa täysin. Mausta keitto rouhitulla mustapippurilla.

Kuva galleriasta

jouluruokapoyta

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit