Mainokset

Keltainen nakkikastike

Mainokset

Keltainen nakkikastike
 
Aineosat
  • puolikassipuli
  • maitoa tai vettä
  • 200 g nakkeja
  • 2 rkl silputtua tuoretta ruohosipulia
  • suolaa
  • kurkumaa
  • 100 g maustamatonta sulatejuustoa
  • valkopippuria
Ohjeet
  1. Kuori sipuli ja pilko se hienoksi. Paloittele nakit suupaloiksi. Kuullota sipulisilppu ja nakkipalat pannulla öljyssä. Pane kattilaan juusto, neste ja kurkuma. Kuumenna seos kiehuvaksi hämmentäen. Lisää nakki-sipuliseos kattilaan. Mausta ja koristele ruohosipulisilpulla. Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Kuva galleriasta

paprika

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit