Mainokset

Keltainen ohra-juuressalaatti

Mainokset

Keltainen ohra-juuressalaatti
 
Aineosat
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • (70 g) pinjansiemeniä
  • suolaa
  • 2 porkkanaa
  • sitruunan mehu
  • 1 ruukku rucolaa
  • (à 0,5 g) sahramia
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 rkl vaahterasiirappia
  • kasvislientä
  • oliiviöljyä
  • täysjyväohraa
  • 1 palsternakka
Ohjeet
  1. Kuori ja kuutioi juurekset. Siirrä juurekset leivinpaperoidulle uunipellille. Pirskota öljyä pinnalle. Mausta kevyesti. Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Kypsennä ohra sahramilla maustetussa kasvisliemessä noin 8 minuuttia tai kunnes se on kypsää. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla kunnes ne saavat hieman väriä. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Sekoita ohrasuurimot ja rucolasalaatti. Asettele päälle lämpimät juurekset ja paahdetut pinjansiemenet. Pirskota kastike päälle tai tarjoile erikseen.

Kuva galleriasta

lohikala

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit