Mainokset

Kermainen parsakeitto

Mainokset

Kermainen parsakeitto
 
Aineosat
  • suolaa
  • maissitärkkelysjauhoja
  • 2 dl kermaa
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • valkoviiniä
  • rouhittua mustapippuria
  • kasvislientä
  • vihreää parsaa
  • 100 g sulatejuustoa
  • 1 pieni sipuli
  • 1 rkl voita tai margariinia
Ohjeet
  1. Huuhtele parsat, poista kovat tyviosat ja kuori varret. Paloittele, mutta jätä nuppuosat pidemmiksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli rasvassa kattilassa. Lisää joukkoon parsan varsipalat ja kääntele hetki. Lisää joukkoon kasvisliemi ja valkoviini. Keitä noin 10 minuuttia, kunnes parsat ovat pehmeitä. Lisää nuppupalat loppuvaiheessa ja keitä muutama minuutti.Lusikoi joukkoon sulatejuusto ja lisää persilja. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Sekoita maissitärkkelysjauhot kerman joukkoon ja lisää seos ohuena nauhana joukkoon. Anna kiehua muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

joulujalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit