Mainokset

Kesäinen savukalasalaatti

Mainokset

Kesäinen savukalasalaatti
 
Aineosat
  • hiven valkopippuria
  • hiukan sokeria ja ripaus suolaa
  • muutama lehti jotakin toista salaattia
  • pala tuoretta kurkkua
  • mustapippurirouhetta
  • kerä lehtisalaattia
  • vettä, suolaa
  • balsamietikkaa
  • oliiviöljyä
  • 100 g perhospastaa, farfalle
  • 250 - 300 g savustettua lohta tai kirjolohta
  • keitettyä munaa, noin 8 min.
Ohjeet
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa runsaassa vedessä lähes kypsäksi eli al dente -pisteeseen. Valuta ja jäähdytä.Keitä, jäähdytä ja halkaise munat. Viipaloi savukala, josta olet poistanut ruodot ja nahat.Asettele kaikki ainekset laakealle vadille salaattipedille. Sekoita kastike ja valuta tasaisesti ainesten päälle. Tarjoa lisänä maukasta leipää.

Kuva galleriasta

ananas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit