Mainokset

Kesäkasvikset fetakastikkeella resepti

Mainokset

Kesäkasvikset fetakastikkeella resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Kesäkasvikset fetakastikkeella
  4. 4 annosta
  5. 500 g uutta perunaa
  6. 500 g porkkanaa
  7. 500 g kukkakaalia
  8. 100 g rucolaa
  9. Kastike
  10. 4 dl kermaviiliä
  11. 200 g fetajuustoa (rasvaa 18 %)
  12. 3 kpl valkosipulinkynttä
  13. 2 rkl kapriksia
  14. 1 rkl hunajaa
  15. ¾ tl juustokuminaa
  16. ½ dl ruohosipulia (silputtuna)
  17. Koristeeksi
  18. 4 kpl meetvurstia
  19. Pese kasvikset. Halkaise perunat tarvittaessa. Rapsuta tai kuori
  20. porkkanat ja leikkaa ne reilun sentin paksuisiksi viipaleiksi.
  21. Paloittele kukkakaali kukintojen mukaan tasakokoisiksi. Leikkaa kanta
  22. viipaleiksi.
  23. Keitä kaikki kasvikset erikseen suolalla maustetussa vedessä.
  24. Keittoaika on 610 minuuttia, sillä kasvikset saavat jäädä napakoiksi.
  25. Kaada keitinvedet pois, valuta kasvikset hyvin ja jäähdytä ne.
  26. Murustele fetajuusto kermaviilin joukkoon. Purista mukaan
  27. valkosipulinkynnet ja lisää hunaja, kaprikset, kumina ja ruohosipuli.
  28. Tarkista maku ja lisää halutessasi ripaus suolaa tai kaprislientä.
  29. Lado salaattiaineet kulhoon kerroksittain ja valuta väliin kastiketta.
  30. Näin maku leviää tasaisesti, etkä joudu murjomaan herkkiä kasviksia.
  31. Anna maustua peitettynä jääkaapissa seuraavaan päivään.
  32. Nostele salaatti rucolapedille laakeaan astiaan. Paahda
  33. meetvurstiviipaleet nopeasti teflonpannussa molemmin puolin ja nosta
  34. hetkeksi talouspaperin päälle. Rapsakat lastut voit tarjota erillisestä
  35. kiposta tai käyttää salaatin koristeluun.
  36. Salaatin kera maistuu jäävesi sekä esimerkiksi raikas ja hedelmäinen
  37. Versusvalkoviini Etelä-Afrikasta. Tarjoa lisänä myös vastapaahdettua
  38. ruisleipää.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

voileivat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit