Mainokset

Kesäkurpitsa-sämpyläruudut

Mainokset

Kesäkurpitsa-sämpyläruudut
 
Aineosat
  • 1 paketti (50 g) hiivaa
  • 4 tl suolaa
  • vettä
  • sämpyläjauhoja
  • auringonkukansiemeniä
  • 1 dl tummaa siirappia
  • (300 g) kesäkurpitsa
  • oliiviöljyä
Ohjeet
  1. Pese ja raasta kesäkurpitsa. Ripottele raasteen joukkoon suola ja anna seistä tunnin ajan. Purista raasteesta vesi pois.Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää siirappi, siemenet ja kesäkurpitsaraaste. Alusta taikina jauhoilla löysäksi. Lisää öljy ja loput jauhot vähitellen. Alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle isolle uunipellille. Taputtele levyksi. Anna kohota 15 minuuttia.Jaa kohonnut leipä taikinapyörällä neliöiksi. Voitele pinta öljyllä ja ripottele päälle siemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

jalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit