Mainokset

Kesäkurpitsa-tomaattivuoka resepti

Mainokset

Kesäkurpitsa-tomaattivuoka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 40 min
  3. Kesäkurpitsa-tomaattivuoka
  4. 6 annosta
  5. 2 kpl kesäkurpitsaa (viipaloituna)
  6. 3 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  7. 1 dl pestoa
  8. 6 kpl tomaattia (viipaloituna)
  9. 1½ dl tuoretta basilikaa (silputtuna)
  10. 100 g fetajuustoa (rasvaa 18 %) (raastettuna)
  11. ¼ tl mustapippuria
  12. 25 g juustoa (raastettuna)
  13. Vuoraa uuninkestävä vuoka leivinpaperilla ja lado pohjalle puolet
  14. kesäkurpitsaviipaleista. Levitä päälle puolet valkosipulinkynsistä ja
  15. pestokastikkeesta. Lado seuraavaan kerrokseen puolet tomaateista,
  16. basilikasilpusta, fetaraasteesta ja mustapippurista. Toista uudelleen
  17. kesäkurpitsa- ja tomaattikerrokset.
  18. Ripottele vuokaan päällimmäiseksi vielä juustoraastetta ja paista
  19. 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
  20. Tarjoa kesäkurpitsa-tomaattivuoka hyvän leivän kanssa kasvisateriana
  21. tai liharuoan lisäkkeenä.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

juusto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit