Mainokset

Kesäkurpitsa-vuohenjuustolasagne

Mainokset

Kesäkurpitsa-vuohenjuustolasagne
 
Aineosat
  • rypsiöljyä
  • 1 rkl sokeria
  • suolaa
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 360 g (2 pkt à 180 g) vuohenjuustoa
  • silputtuja tuoreyrttejä (esim. basilikaa, persiljaa, timjamia)
  • rouhittua mustapippuria
  • 800 g tomaattimurskaa
  • lasagnelevyjä
  • 1 tl kuivattua minttua
  • kesäkurpitsaa
  • 3 dl ruokakermaa
Ohjeet
  1. Huuhtele ja viipaloi kesäkurpitsat. Kuumenna öljy pannulla ja paista siinä kesäkurpitsaviipaleet. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tomaattimurska, sokeri, minttu ja soijakastike. Hauduta 10 minuuttia. Lisää tuoreyrtit ja ruokakerma. Lado uunivuokaan vuorotellen tomaatti-kesäkurpitsakastiketta, lasagnelevyjä ja viipaloitua vuohenjuustoa. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 35–40 minuuttia tai kunnes pastalevyt kypsyvät. Anna vetäytyä hetki ja tarjoa vihersalaatin kanssa.

Kuva galleriasta

kasvikset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit