Mainokset

Kesäkurpitsakakku resepti

Mainokset

Kesäkurpitsakakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Kesäkurpitsakakku
  4. 15 annosta
  5. 3 kpl munaa
  6. 1¼ dl sokeria
  7. 1 dl fariinisokeria
  8. 1½ dl rypsiöljyä
  9. 3½ dl vehnäjauhoja
  10. 1½ tl leivinjauhetta
  11. 1 tl ruokasoodaa
  12. 2 tl kanelia
  13. ¼ tl suolaa
  14. 350 g kesäkurpitsaa (raastettuna)
  15. Kuorrutus
  16. 75 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  17. 1 dl tomusokeria
  18. 1 tl vaniljasokeria
  19. 50 g tuorejuustoa
  20. Koristeluun
  21. 1 dl saksanpähkinöitä
  22. Voitele ja jauhota halkaisijaltaan noin 20 senttinen kakkuvuoka tai
  23. suorakaiteen muotoinen leipävuoka. Laita uuni lämpenemään 200
  24. asteeseen.
  25. Vaahdota munat ja sokerit. Lisää öljy. Sekoita kuivat aineet keskenään
  26. ja lisää munavaahtoon. Kääntele joukkoon karkealla terällä raastettu
  27. kesäkurpitsa. Kumoa taikina vuokaan ja paista kakkua noin tunti. Anna
  28. kakun jäähtyä täysin ennen kuorruttamista.
  29. Vaahdota rasva ja tomusokeri ja lisää tuorejuusto nokareina. Sekoita
  30. kuorrutus tasaiseksi. Kumoa kakku tarjoilulautaselle ja sivele
  31. kuorrutus kakun pintaan. Koristele saksanpähkinöillä.
  32. Säilytä kakkua kuvun alla jääkaapissa, sillä kuorrutus ei kestä
  33. lämpimässä seisotusta.

Kuva galleriasta

kakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit