Mainokset

Kesäkurpitsapikkelssi

Mainokset

Kesäkurpitsapikkelssi
 
Aineosat
  • pala punaista chiliä
  • 1 tl suolaa
  • valkosipulinkynttä
  • 1 tl roseepippuria
  • kesäkurpitsaa
  • väkiviinaetikkaa
  • 200 g sipulia
  • hienonnettua tilliä
  • vettä
  • 1 dl sokeria
Ohjeet
  1. Pese kesäkurpitsat ja suikaloi ne. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Mittaa liemen ainekset kattilaan. Kun liemi kiehuu, sekoita joukkoon kesäkurpitsa ja sipulit. Keitä minuutin ajan. Nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon tillisilppu, pippuri ja hienonnettu chili, josta on siemenet poistettu. Anna jäähtyä kannen alla. Siirrä salaatti puhtaisiin tölkkeihin ja säilytä kylmässä. Salaatti säilyy noin kuukauden.

Kuva galleriasta

kalalautanen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit