Mainokset

Kesäkurpitsarelissi

Mainokset

Kesäkurpitsarelissi
 
Aineosat
  • väkiviinaetikkaa
  • 1 kanelitanko
  • kesäkurpitsaa
  • 10 neilikkaa
  • vettä
  • 10 maustepippuria
  • 3 rkl suolaa
  • 2 sipulia
  • 4 ,5 dl ruokokidesokeria
Ohjeet
  1. Huuhtele kesäkurpitsa ja raasta se karkeaksi. Kuori ja silppua sipulit. Mittaa liemiainekset kattilaan ja kiehauta. Sekoita kunnes sokeri liukenee. Sekoita mausteliemeen kesäkurpitsaraaste ja sipulisilppu. Ota kattila pois levyltä. Anna vetäytyä kannen alla 15–20 minuuttia. Annostele relissi puhtaisiin purkkeihin ja sulje tiiviisti. Säilytä jääkaapissa.

Kuva galleriasta

leikkeleet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit