Mainokset

Kesämökin clam chowder eli simpukkakeitto

Mainokset

Kesämökin clam chowder eli simpukkakeitto
 
Aineosat
  • 3 rkl hienonnettua persiljaa
  • veteen säilöttyjä simpukoita
  • kalalientä ja simpukoiden lientä
  • 4 viipaletta savupekonia
  • pakastettuja tai säilöttyjä maissinjyviä
  • 1 laakerinlehti
  • 4 dl maitoa
  • timjamia
  • perunakuutioita
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 1 sipulia
Ohjeet
  1. Leikkaa pekoni pieneksi silpuksi. Kuori sipuli ja perunat. Hienonna sipuli ja leikkaa perunat pieniksi kuutioiksi. Käristä pekoni kattilassa ja lisää sipuli. Kypsennä muutama minuutti, mutta älä ruskista. Sekoita joukkoon paprikajauhe. Lisää perunat, maissi, laakerinlehti, simpukoiden liemi ja kalaliemi sekä timjami. Keitä noin 15 minuuttia eli kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää keittoon maito ja simpukat ja kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku ja lisää persilja.

Kuva galleriasta

kasviskeitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit