Mainokset

Keskikesän sillijäädyke ja uudet perunat

Mainokset

Keskikesän sillijäädyke ja uudet perunat
 
Aineosat
  • 2 dl kevytranskankermaa
  • tomaattisillifileetä
  • 2 dl vaahtoutuvaa maitopohjaista rasvasekoitetta tai kuohukermaa
  • 1 iso sipuli
  • tuoretta silputtua tilliä
  • 1 ,5 kg uusia perunoita
  • tuoretta hienonnettua ruohosipulia
Ohjeet
  1. Silppua sillipalat ja kuorittu sipuli pieneksi. Vaahdota rasvasekoite tai kerma ja yhdistä vaahtoon kevyt ranskankerma sekä yrtti-, silli- ja sipulisilput. Huuhdo pakastuksen kestävä vuoka kylmällä vedellä ja kumoa seos vuokaan. Peitä jäädyke muovikelmulla ja pane pakastimeen. Anna jäädykkeen olla pakastimessa mielellään yön yli ja kumoa se sitten tarjoiluvadille. Koristele ja tarjoa kuumien keitettyjen varhaisperunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit