Mainokset

Keväiset parsakääröt resepti

Mainokset

Keväiset parsakääröt resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Keväiset parsakääröt
  3. 4 annosta
  4. 16 kpl parsaa
  5. Lisäksi
  6. 2 rkl oliiviöljyä
  7. 80 g briejuustoa
  8. 40 g parmankinkkua
  9. Kuori parsat perunankuorima- tai parsaveitsellä (aloita 2 cm nupuista
  10. alaspäin).
  11. Keitä 56 minuuttia suolavedessä. Valuta liinan päällä ja voitele
  12. öljyllä.
  13. Nosta kullekin kinkkuviipaleelle 4 parsaa ja juustoviipale. Kietaise
  14. kinkku parsojen ympärille kääröksi sitten, että nuput ja osa juustosta
  15. jää näkyviin.

Kuva galleriasta

tee

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit