Mainokset

Kevennetty pasha

Mainokset

Kevennetty pasha
 
Aineosat
  • mantelirouhetta
  • 1 dl sokeria
  • 250 g maitorahkaa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 4 rkl appelsiinimehua
  • liivatelehteä
  • 2 tl vaniljasokeria
  • hillottua appelsiininkuorta
  • raastettua appelsiininkuorta
  • 1 prk bulgarian- tai ruokajogurttia
Ohjeet
  1. Sekoita keskenään maitorahka, jogurtti, sokeri ja mausteet. Liota liivatteita kylmässä vedessä viitisen minuuttia. Liuota kuivaksi puristetut liivatteet kiehuvaan appelsiinimehuun. Vatkaa kerma vaahdoksi. Yhdistä haalea liivateliuos rahkaseokseen ja lisää lopuksi kermavaahto. Siirrä seos hyytymään kelmulla vuorattuun pashamuottiin, hyytelövuokaan tai jälkiruokamaljaan. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Jos hyydytit jälkiruoan muotissa, kumoa se jälkiruokavadille.

Kuva galleriasta

kaali

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit