Mainokset

Kevyemmän päivän lihaburrito

Mainokset

Kevyemmän päivän lihaburrito
 
Aineosat
  • puolikypsää sharonia
  • 1 punainen paprika
  • 1 sipuli
  • öljyä
  • valkosipulin kynttä
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 1 rkl silputtua tuoretta basilikaa
  • vihreitä pakasteherneitä
  • 2 punasipulia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 rkl tuoretta persiljaa silputtuna
  • 2 - 3 dl maustamatonta jogurttia
  • lehtisellerin varsi
  • 2 rkl sitruuna-tai limettimehua
  • 3 rkl sitruunanmehua
  • 3 rkl soijakastiketta
  • isoa vehnätortillaa
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 2 rkl silputtua tuoretta persiljaa
  • rouhittua mustapippuria
  • suolaa
  • 2 dl kevytjuustoa raasteena
  • 400 g suikaloitua naudan lihaa
Ohjeet
  1. Pane kaikki marinadin ainekset muovipussiin ja lisää sekaan lihasuikaleet. Anna maustua huoneenlämmössä vähintään 2 tuntia. Kuori ja suikaloi sipulit. Valuta lihasuikaleet ja paista ne kuumalla pannulla kypsiksi. Valmista salsa. Kuori sipuli, sharonit ja paloittele ne sekä sellerinvarsi ja paprika pieniksi kuutioiksi. Yhdistä aineet kulhoon ja lisää persiljasilppu, kuorittu ja murskattu valkosipulin kynsi, sitrusmehu ja etikka. Valmista guacamole.Pane tehosekoittimen kulhoon sulatetut pakasteherneet, sitruunanmehun, yrttien ja kuorittujen valkosipulin kynsien kanssa. Hienonna seos ja tarkista suola. Rullaa tortillojen väliin liha- ja sipulisuikaleita ja pane rullat uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 225 asteeseen noin 5-10 minuuttia, kunnes juusto sulanut ja se on saanut kauniin värin.Tarjoa burritot lämpiminä salsan, guacamolen, limettimehulla maustetun valutetun jogurtin ja raikkaan vihreän salaatin kanssa.

Kuva galleriasta

ananaskana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit