Mainokset

Kiisseli Luumukiisseli resepti

Mainokset

Kiisseli Luumukiisseli resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 3 t
  3. Luumukiisseli
  4. 10 annosta
  5. 300 g kuivattuja luumuja
  6. 15 dl vettä
  7. 1½ dl sokeria
  8. 2 kpl kanelitankoa
  9. 1 dl vettä
  10. 5 rkl perunajauhoja
  11. Koristeluun
  12. 2 dl kuohukermaa
  13. Liota luumuja muutama tunti vedessä kattilassa. Lisää liotusliemeen
  14. sokeri ja kanelitangot. Keitä luumut pehmeiksi (noin 15 min). Nosta
  15. luumut reikäkauhalla tarjoiluastiaan.
  16. Sekoita vesi ja perunajauhot. Lisää suurus ohuena nauhana luumujen
  17. keitinliemeen koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa ja nosta kattila
  18. levyltä. Kaada kiisseli luumujen päälle tarjoiluastiaan. Ripottele
  19. päälle sokeria kuortumisen estämiseksi. Jäähdytä luumukiisseli
  20. huoneenlämmössä.
  21. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Tarjoa erillisestä astiasta tai
  22. nostele nokareita luumukiisselivadin reunoille.

Kuva galleriasta

paistetut_perunat_uunissa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit