Mainokset

Kiisseli Pienet mustaherukkakiisselit resepti

Mainokset

Kiisseli Pienet mustaherukkakiisselit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Pienet mustaherukkakiisselit
  4. 15 annosta
  5. 400 g mustaherukoita
  6. 15 dl vettä
  7. 1½ dl sokeria
  8. 8 rkl perunajauhoja
  9. 2 dl vettä
  10. Koristeluun
  11. 2 dl kuohukermaa
  12. 2 tl vaniljasokeria
  13. 100 g mustaherukoita
  14. Mittaa mustaherukat ja vesi kattilaan. Keitä 10 minuuttia. Siivilöi
  15. marjojen kuoret pois ja kaada mehu takaisin kattilaan. Lisää sokeri ja
  16. keitä liemi kiehuvaksi. Siirrä kattila liedeltä.
  17. Sekoita perunajauhot veteen ja kaada seos ohuena nauhana kuumaan
  18. liemeen. Siirrä kattila liedelle ja anna kiisselin kiehahtaa
  19. pulpahtaen. Ripottele sokeria kiisselin pinnalle. Jäähdytä.
  20. Sekoita kylmä kiisseli ja annostele se pieniin jälkiruokamaljoihin.
  21. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta se vaniljasokerilla. Koristele pienet
  22. mustaherukkakiisselit kermavaahtonokareilla ja mustaherukoilla.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

pizza_ranskalaiset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit