Mainokset

Kinkku-kasviskakku

Mainokset

Kinkku-kasviskakku
 
Aineosat
  • hienonnettua ruohosipulia
  • 200 g sulatejuustoa
  • 1 dl kermaa
  • 15 pala ohutta purjoa suikaleena
  • ohuen ohutta palvikinkkua pienittynä
  • silputtuja tuoreita yrttejä (basillikaa, persiljaa)
  • paprikaa pienenä silppuna
  • pituussuuntaan leikattua vaaleaa vuokaleipää
  • persiljaa
  • 1 - 2 dl liha- tai kasvislienta tai maitoa
  • maitoa
  • pituussuuntaan leikattua tummaa vuokaleipää
  • 200 g valkosipulisulatejuustoa
  • 1 paprika pieneksi pilkottuna
  • tuoretta kurkkua
Ohjeet
  1. Sekoita täytteiden ainekset kukin keskenään ja levitä täytteet vuorotellen kostutettujen leipien väliin. Käytä vuorotellen tummaa ja vaaleaa leipää. Pane päällekkäin neljä leipää ja kasaa toinen pino sen viereen niin, että kakusta muodostuu neliö. Vuoraa kakku kelmun sisään ja aseta sen päälle paino. Anna makujen vetäytyä kylmässä seuraavaan päivään. Notkista sulatejuusto maidolla ja levitä tahna kakun päälle. Koristele kakku juuri ennen tarjoilua.

Kuva galleriasta

mansikkaa_kermalla

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit