Mainokset

Kinkku-rucolapiirakka

Mainokset

Kinkku-rucolapiirakka
 
Aineosat
  • 2 dl ruokakermaa
  • 2 kananmunaa
  • 1 pussi (300 g) kinkkusuikaleita
  • 1 pussi (150 g) juustoraastetta
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 rkl sinappia
  • foliovuokia
  • 1 ruukku rucolasalaattia
  • suolaa
  • 1 paketti (400 g) piirakkataikinaa
Ohjeet
  1. Sulata piirakkataikina. Valmista taikinasta iso piirakka tai pienempiä annospiirakoita. Pikkupiirakat voi paistaa esimerkiksi leivinpaperilla vuoratuissa pienissä uunivuoissa. Kauli taikina ja painele vuoan pohjalle ja reunoille.Levitä kinkkusuikaleet, juustoraaste ja rucola taikinapohjan päälle. Sekoita kulhossa munat, kerma, sinappi ja mausteet. Kaada seos tasaisesti piirakan päälle. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia piirakoiden koosta riippuen tai kunnes piirakat ovat kauniin ruskeita.

Kuva galleriasta

salaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit