Mainokset

Kinkkulaatikko Punajuuri-kinkkuvuoka resepti

Mainokset

Kinkkulaatikko Punajuuri-kinkkuvuoka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 1 t 30 min
  3. Punajuuri-kinkkuvuoka
  4. 6 annosta
  5. 1 kg punajuurta
  6. 2 kpl omenaa (kirpeää)
  7. 1 kpl sipulia
  8. 600 g kinkkua (esim. joulukinkkua)
  9. 2 kpl valkosipulinkynttä
  10. 1 rkl rypsiöljyä
  11. ½ dl tuoretta timjamia (hienonnettuna)
  12. 1 tl suolaa
  13. ½ tl mustapippuria
  14. 5 dl vettä
  15. 1 dl ohrasuurimoita (esikypsytettyjä)
  16. 125 g tuorejuustoa (piparjuuri)
  17. 1 rkl korppujauhoja
  18. Kuori punajuuret, omenat ja sipuli. Leikkaa ne monitoimikoneella
  19. suikaleiksi tai karkeaksi raasteeksi. Suikaloi kinkku terävällä
  20. veitsellä. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  21. Kuullota valkosipulit öljyssä paistokasarissa. Lisää kasvikset ja
  22. kuullota 5 minuuttia välillä käännellen. Lisää kinkku ja jatka
  23. paistamista 5 minuuttia. Mausta seos, kaada joukkoon vesi ja
  24. ohrasuurimot.
  25. Kuumenna kiehuvaksi. Hauduta kasvis-kinkkuseosta kannen alla noin 30
  26. minuuttia. Liuota joukkoon tuorejuusto.
  27. Kumoa seos voideltuun, laakeaan, noin 2 litran vetoiseen vuokaan.
  28. Tasoita punajuuri-kinkkuvuoan pinta ja ripottele päälle korppujauhoja.
  29. Kypsennä punajuuri-kinkkuvuokaa 175-asteisen uunin alimmalla tasolla
  30. noin tunti.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit