Mainokset

Kinkkupiirakka Kolmen maun nyyttäripiirakka resepti

Mainokset

Kinkkupiirakka Kolmen maun nyyttäripiirakka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 35 min
  3. Kolmen maun nyyttäripiirakka
  4. 30 palaa
  5. Pohja
  6. 300 g voita
  7. 150 g emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
  8. 5 dl vehnäjauhoja
  9. Täyte
  10. 150 g fetajuustoa (rasvaa 25 %) (paloina)
  11. 150 g saunapalvikinkkua (kuutioituna)
  12. 150 g tonnikalaa vedessä
  13. 2 kpl paprikaa
  14. 2 dl oliiveja (kalamata)
  15. Liemi
  16. 400 g tuorejuustoa (rasvaa 15 %) (esim. italialaiset yrtit)
  17. 4 dl ruokakermaa
  18. 4 kpl munaa
  19. 1 tl mustapippuria
  20. Koristeluun
  21. 2 dl tuoretta timjamia
  22. Nypi pohjan ainekset sekaisin. Painele taikina leivinpaperoidulle
  23. uunipannulle (30 x 40 cm).
  24. Esipaista piirakkapohjaa uunissa 200 asteessa 10 minuuttia.
  25. Ripottele kolmasosalle pohjaa fetajuusto, kolmannekselle tonnikala ja
  26. lopuksi palvikinkku.
  27. Jaa kuutioidut paprikat ja oliivit koko pohjalle.
  28. Vatkaa tuorejuuston joukkoon ruokakerma ja munat. Mausta pippurilla.
  29. Kaada liemi piirakkapohjalle. Säästä halutessasi täytteen aineksia ja
  30. levitä ne liemen päälle.
  31. Paista kolmen täytteen nyyttäripiirakkaa uunissa noin 25 minuuttia.
  32. Koristele nyyttäripiirakka timjamilla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kalalautanen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit