Mainokset

Kipparin kalavuoka

Mainokset

Kipparin kalavuoka
 
Aineosat
  • sitruunan mehu
  • 250 g kirsikkatomaatteja tai 4 tomaattia
  • rouhittua valkopippuria
  • nippu tilliä
  • 1 tl suolaa
  • pakasteseitä
  • kevyttä ruokakermaa
  • vehnäjauhoja
Ohjeet
  1. Nosta kalapalat pois pakkauksesta ja siirrä lautaselle. Sulata esim. mikrossa miedolla lämmöllä. Valuta liemi pois. Kääntele kalat kevyesti jauhoissa ja nosta ne voideltuun uunivuokaan.Pese ja leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi tai lohko tomaatit ja asettele ne kalojen päälle. Valuta pinnalle sitruunamehu sekä kerma ja mausta suolalla ja pippurilla. Saksi päälle tuoretta tilliä. Kypsennä uunissa 200 asteessa 25-30 minuuttia. Tarjoile perunoiden ja esim. raastesalaatin kanssa.Yhteishyvän Ruokalehti 1/05

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit