Mainokset

Kiusaus Kirjolohi-perunavuoka resepti

Mainokset

Kiusaus Kirjolohi-perunavuoka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Kirjolohi-perunavuoka
  4. 4 annosta
  5. 800 g perunaa (keltainen pussi)
  6. 200 g purjoa
  7. 60 g tuoretta tilliä
  8. 500 g kirjolihifileetä
  9. 1½ tl suolaa
  10. ½ tl mustapippuria
  11. 2 dl ruokakermaa
  12. 1 dl vettä
  13. Vuokaan
  14. 1 rkl leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  15. Pinnalle
  16. 1 rkl korppujauhoja
  17. Kuori perunat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi esimerkiksi
  18. monitoimikoneella.
  19. Halkaise, huuhtele ja hienonna purjo. Hienonna tilli. Nypi kirjolohesta
  20. ruodot ja leikkaa kala ohuiksi, nahattomiksi viipaleiksi.
  21. Voitele noin 2 litran vetoinen laakea uunivuoka. Levitä vuokaan
  22. kerroksittain perunaviipaleita, purjoa, tilliä ja kalaviipaleita.
  23. Ripottele väliin suolaa ja mustapippuria. Jätä päällimmäiseksi
  24. perunakerros.
  25. Kaada ruokakerma vuokaan. Huuhtele tölkki vedellä ja kaada vuokaan.
  26. Ripottele pinnalle ruiskorppujauhoja. Kypsennä 200-asteisen uunin
  27. toiseksi alimmalla tasolla noin tunti.
  28. Painele puolivälissä kypsennystä lastalla aineksia hieman kokoon. Jos
  29. vuoan pinta tummuu liikaa, peitä kirjolohi-perunavuoka loppuvaiheessa
  30. leivinpaperilla.
  31. Tarkista perunoiden kypsyys.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paprika

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit