Mainokset

Kiusaus Valkosipulinen lammaskiusaus resepti

Mainokset

Kiusaus Valkosipulinen lammaskiusaus resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 1 t 30 min
  3. Valkosipulinen lammaskiusaus
  4. 4 annosta
  5. 300 g lampaanlihaa (käristysliha, pakaste)
  6. 750 g valkosipuliperunoita (pakaste)
  7. 150 g sinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (muruna)
  8. 1 rkl yrttimaustesekoitusta (suolaton)
  9. ½ tl mustapippuria
  10. 1 tl suolaa
  11. 5 dl kasvirasvasekoitetta (rasvaa 15 %)
  12. Sulata liha pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista lihat pannulla öljyssä.
  13. Kerrostele liha perunaviipaleiden, sinihomejuustomurun ja mausteiden
  14. kanssa uunivuokaan. Kaada kermavalmiste päälle.
  15. Kypsennä 200 asteessa noin 1½ tuntia.
  16. Kun valkosipulisen lammaskiusauksen pinta on kauniisti ruskistunut,
  17. peitä vuoka leivinpaperilla tai alumiinifoliolla. Tarjoa esimerkiksi
  18. appelsiini-sipulisalaatin ja hyvän ruisleivän kanssa.
  19. Jos pidät voimakkaasta valkosipulin mausta, lisää ruokaan muutama
  20. viipaloitu valkosipulinkynsi.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit