Mainokset

Kolmen sipulin annospiiraat

Mainokset

Kolmen sipulin annospiiraat
 
Aineosat
  • rasvaa tai öljyä paistamiseen
  • 1 keskikokoinen purjo
  • 40 - 50 g kuorruttamiseen sopivaa juustoraastetta
  • kasvisliemikuutio
  • yrttiseosta
  • suolaa
  • 5 keltasipulia
  • 2 dl kevytkermaa tai maitoa
  • 1 dl tavallista tai ranskalaisin yrtein maustettua ranskankermaa
  • 3 punasipulia
  • 400 g valmista piirakkataikinaa
  • hienonnettua ruohosipulia
  • valkosipulinkynttä
  • 3 kananmunaa
Ohjeet
  1. Sulata piirastaikina pakkauksen ohjeen mukaan ja jaa sulanut taikina neljään osaan. Vuoraa taikinalla neljä annosvuokaa ja esipaista taikinaa 200 asteessa noin 5-10 minuuttia.Kuori ja pilko sipulit. Pese ja paloittele purjo. Kuullota sipuli- ja purjopalat pannulla pehmeiksi. Lisää sekaan murskatut valkosipulinkynnet. Nosta pannu liedeltä ja lisää sekaan hienonnettu ruohosipuli ja mausteet. Levitä täyte valmiin piirastaikinan päälle annosvuokiin. Sekoita keskenään kananmunat, ranskan- ja kevytkerma tai maito. Kaada seos sipuleiden päälle ja ripottele päälle juustoraaste. Paista 200 asteessa noin 35-40 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja piiraat ovat saaneet kauniin kullankeltaisen värin.

Kuva galleriasta

aamiaismakkarat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit