Mainokset

Kolmioleipä Pienet lohikolmioleivät resepti

Mainokset

Kolmioleipä Pienet lohikolmioleivät resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 10 t
  3. Pienet lohikolmioleivät
  4. 40 kpl
  5. 500 g savukalaa
  6. 10 kpl retiisejä
  7. 200 g tuorejuustoa
  8. 50 g tuoretta tilliä (silputtuna)
  9. 3 rkl sitruunamehua
  10. 2 tl sitruunankuoriraastetta
  11. 250 g kaurapaahtoleipäviipaletta
  12. 250 g ruispaahtoleipäviipaletta
  13. Koristeluun
  14. 1 dl herneenversoja
  15. Peitä leipävati puhtaalla kostealla liinalla, jotta leivät ja
  16. koristeena olevat herneenversot pysyvät jääkaapissa raikkaina
  17. tarjoiluun asti.
  18. Aloita kolmioleivän täyteen teko poistamalla kalasta nahka ja suurimmat
  19. ruodot. Jauha kala monitoimikoneella hienoksi.
  20. Huuhtele ja halkaise retiisit. Lisää koneen kulhoon retiisit,
  21. tuorejuusto, tilli, sitruunamehu ja -kuori. Jauha tasaiseksi massaksi.
  22. Jaa seos tasaisesti 10 vehnäpaahtoleipäviipaleelle ja levitä tasaiseksi
  23. kerrokseksi. Paina päälle ruispaahtoleipä.
  24. Pakkaa leivät tiiviisti kelmuun ja anna maustua muutama tunti tai yön
  25. yli jääkaapissa.
  26. Siisti leipien reunat veitsellä. Leikkaa leivät kahtia kulmasta
  27. kulmaan. Saat kaksi isoa kolmioleipää. Puolita kolmioleivät vielä
  28. kertaalleen. Näin saat yhdestä kerrosleivästä neljä pientä
  29. kolmioleipää.
  30. Nosta kolmioleivät tarjoilulautaselle ja koristele herneenversoilla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paistettu_possu

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit