Mainokset

Korppu Italialaiset korput resepti

Mainokset

Korppu Italialaiset korput resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Passiivinen 35 min
  3. Italialaiset korput
  4. 50 kpl
  5. 9 dl vehnäjauhoja
  6. 2 tl leivinjauhetta
  7. 200 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  8. 4 kpl munaa
  9. 2½ dl kevytmaitoa
  10. 1 dl pistaaseja (rouhittuna)
  11. 1 dl pinjansiemeniä (rouhittuna)
  12. 1½ dl oliiveja (viipaloituna)
  13. ½ dl kapriksia
  14. 50 g aurinkokuivattua tomaattia
  15. 1 rkl sitruunankuoriraastetta
  16. Pinnalle
  17. 1 kpl keltuaista
  18. 1 tl sormisuolaa
  19. Hiero jauhot, leivinjauhe ja voi muruiksi käsin tai monitoimikoneessa.
  20. Lisää kaikki loput aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  21. Kuumenna uuni 180 asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Kumoa
  22. taikina jauhotetulle pöydälle ja jaa taikina kuuteen osaan. Muotoile
  23. jokaisesta palasta noin 20 sentin pötkö. Nosta pötköt pellille ja
  24. taputtele ne jauhotetuin sormin litteiksi 34 sentin levyiksi.
  25. Voitele levyt keltuaisella ja ripota pintaan suolahiutaleita.
  26. Paista levyjä noin 25 minuuttia. Leikkaa levyt muutaman sentin
  27. viipaleiksi ja nosta pelti takaisin uuniin. Kuivata italialaisia
  28. korppuja vielä noin 15 minuuttia.
  29. Italialaiset korput säilyvät parhaiten jääkaapissa tai pakastimessa.
  30. Lämmitä ne pikaisesti uunissa ennen tarjoilua.
  31. Italialaisten korppujen seuraksi sopii pehmeä tuorejuusto, kinkku tai
  32. salami. Korput ovat hyviä myös sellaisenaan viinilasillisen seurana.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

grillaus

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit