Mainokset

Kotijuusto

Mainokset

Kotijuusto
 
Aineosat
  • 4 munaa
  • piimää
  • 2 tl suolaa
  • 2 l maitoa
Ohjeet
  1. Kuumenna maito varoen vähintään 4 l kattilassa kiehumapisteeseen. Sekoita piimä ja munat erikseen ja valuta seos ohuena nauhana kuumaan maitoon huolellisesti sekoittaen. Kuumenna seos uudestaan kiehumapisteeseen ja nosta syrjään liedeltä. Älä sekoita enää vaan anna heran erottua puolisen tuntia rauhassa kirkkaaksi. Tee juustomassaan pieni reikä ja kaada massa varoen sideharsolla vuorattuun siivilään tai erilliseen juustokehikkoon. Mausta massa suolalla. Peitä juusto ja nosta päälle kevyt paino, esim. lautanen. Anna juuston valua viileässä yön yli. Kumoa juusto varovasti tarjoiluastiaan.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

grillibarbeque

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit