Mainokset

Kreikkalaiset yrttilihapullat (Keftedes) resepti

Mainokset

Kreikkalaiset yrttilihapullat (Keftedes) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Kreikkalaiset yrttilihapullat Keftedes
  3. 25 kpl
  4. 1 kpl sipulia
  5. 2 kpl valkosipulinkynttä
  6. 1 rkl tuoretta rosmariinia
  7. 50 g persiljaa (silputtuna)
  8. 25 g tuoretta minttua (silputtuna)
  9. 15 g meiramia (silputtuna)
  10. 500 g lampaan jauhelihaa
  11. ½ tl kardemummaa
  12. 1 tl kanelia
  13. 1 tl suolaa
  14. 1 tl sokeria
  15. 1½ tl mustapippuria
  16. 1 kpl munaa
  17. 2 dl oliiviöljyä
  18. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli. Irrota rosmariinin lehdet
  19. varresta ja silppua hienoksi. Sekoita kaikki yrtit jauhelihaan, lisää
  20. sipulisilput, kardemumma, kaneli, suola, sokeri, mustapippuri ja muna.
  21. Kuumenna öljy korkeareunaisessa kasarissa. Muotoile kahdella
  22. ruokalusikalla taikinasta pyöryköitä ja paista niitä öljyssä kunnes
  23. pinta saa kauniin ruskean sävyn ja pullat ovat täysin kypsiä.
  24. Tarjoa turkkilaisen papupadan kanssa.
  25. Jos tuoreita yrttejä ei ole saatavilla, korvaa ne kuivatuilla. Yksi
  26. ruokalusikallinen tuoretta vastaa noin teelusikallista kuivattua.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

salaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit