Mainokset

Kuha Walewska resepti

Mainokset

Kuha Walewska resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Kuha Walewska
  4. 4 annosta
  5. Duchesse-perunasose
  6. 500 g perunaa
  7. 2 rkl voita
  8. 2 kpl keltuaista
  9. ½ tl suolaa
  10. ¼ tl muskottipähkinää
  11. Kuha
  12. 600 g kuhaa
  13. 1 dl kalalientä
  14. 1 dl kuivaa valkoviiniä
  15. Kastike
  16. 30 g voita
  17. 2½ rkl vehnäjauhoja
  18. 2 dl kalalientä
  19. 2 dl kuivaa valkoviiniä
  20. ½ dl ruokakermaa
  21. ¾ tl suolaa
  22. ¼ tl valkopippuria
  23. 1 kpl keltuaista
  24. Koristeluun
  25. 100 g katkarapuja (pakaste)
  26. 2 dl kukkakaalia (höyrytettynä)
  27. 1 rkl tuoretta basilikaa
  28. Keitä kuoritut perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Soseuta
  29. valutetut perunat. Lisää voi joukkoon ja anna soseen jäähtyä hetken
  30. aikaa. Lisää keltuaiset ja mausteet hyvin sekoittaen.
  31. Pane perunamassa tähtiterällä varustettuun pursotinpussiin. Pursota
  32. voideltuun, uunikestävään tarjoiluvatiin reunus perunasoseesta.
  33. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pane kuhafileet uunivuokaan ja valuta
  34. kalaliemi-valkoviinisekoitus päälle. Peitä kannella tai foliolla ja
  35. kypsennä uunissa 10 minuuttia. Nosta kuhafileet talouspaperin tai
  36. puhtaan keittiöpyyhkeen päälle valumaan.
  37. Mittaa kastikkeen aineet kattilaan, keltuaista lukuun ottamatta.
  38. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Anna hautua miedolla lämmöllä
  39. 35 minuuttia. Lisää keltuainen kastikkeeseen voimakkaasti vatkaten.
  40. Aseta kypsät kuhafileet perunasoseella reunustetulle vadille. Valuta
  41. kastike kuhafileiden päälle. Kuorruta 220-asteisessa uunissa
  42. ylälämmössä kunnes pinta on kullanruskea.
  43. Levitä mikrossa lämmitetyt tai pannussa nopeasti pikapaistetut
  44. katkaravut tai ravunpyrstöt kastikkeen päälle. Asettele
  45. kukkakaalinnuput ja basilikalehdet koristeeksi.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

juhlaruokaa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit