Mainokset

Kukkakaali-pekonikeitto

Mainokset

Kukkakaali-pekonikeitto
 
Aineosat
  • 2 ,5 dl maustettua ruokakermaa (esim. sipulin- tai juustonmakuista)
  • 1 iso kukkakaali
  • 2 perunaa
  • jauhettua paprikaa
  • 1 tl jauhettua currya
  • vähäsuolaista kasvislientä (kuutiosta tai fondista)
  • silputtua persiljaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 paketti (170 g) pekonia
Ohjeet
  1. Huuhtele kukkakaali, poista kanta ja leikkaa kaali pienemmiksi kukinnoiksi. Kuori ja kuutioi perunat. Kiehauta kasvisliemi kattilassa ja lisää kukkakaali, perunat ja curry. Keitä keskilämmöllä ja kannen alla noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat pehmeitä. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää ruokakerma. Anna vielä kiehahtaa.Kuutoi pekoni pieneksi. Kuumenna pannu ja paista pekonisilppu omassa rasvassaan rapeaksi ja kauniin väriseksi. Siirrä pekoni talouspaperilla vuoratulle lautaselle. Talouspaperi imee pekonista ylimääräisen rasvan pois. Mausta pekonisilppu persiljalla, paprikalla ja mustapippurilla. Tarjoa keitto pekonisilpun kanssa.

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit