Mainokset

Kukkakkaali-pähkinäpikkelsi resepti

Mainokset

Kukkakkaali-pähkinäpikkelsi resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 3 pv
  3. 1 annosta
  4. 3 kpl kukkakaalia
  5. ½ tl suolaa
  6. ½ dl sokeria
  7. 1 dl väkiviinaetikkaa
  8. ½ dl vettä
  9. 1 kpl punasipulia
  10. 1½ dl cashewpähkinöitä
  11. Poista kukkakaaleista suojalehdet ja paloittele kukinnot pikkunupuiksi.
  12. Pane nuput kattilaan, ripottele suola ja sokeri päälle, lisää etikka ja
  13. vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kypsyä miedolla lämmöllä
  14. noin 3 minuuttia.
  15. Kuori punasipuli, halkaise se ja leikkaa puolikkaat kahteen osaan ja
  16. viipaloi ne. Pane viipaleet ja pähkinät kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi
  17. ja anna maustua 23 minuuttia.
  18. Jäähdytä hiukan ja kaada pikkelssi puhtaaseen lasitölkkiin. Sulje ja
  19. nosta jääkaappiin maustumaan. Pikkelssi on tarjoiluvalmista muutaman
  20. päivän kuluttua.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kana_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit